Profesionálne fotenie tehuliek je v dnešnej dobe “IN”, ale hlavne je to krásna pamiatka a spomienka na vaše tehotenstvo. Tehotenské fotenie prebieha v Bratislave, alebo keď je požiadavka viem aj vycestovať.

Je to výnimočné obdobie ženy, ktoré nie je každý deň. Aj keď  mnohé  budúce mamičky trpia tehotenskou nevoľnosťou čas na spomienku formou fotografií si nájdu. Fotky Vám pripomenú obdobie, keď ste vášho huncúta ešte mali v brušku.

Fotenie tehotných mamičiek sa môže uskutočniť aj u vás doma ( pokiaľ máte nejaký zaujímavý nápad, alebo priestor kde by fotenie vyzeralo pekne, alebo je vám jednoducho blízke). Treba ale počítať s tým, že ak by fotenie prebiehalo doma je potrebné mať aspoň 2m – 3m odstup. Ak si nieste istý rada si dohodnem stretnutie kde si môžeme priestor pozrieť a zvážiť či bude vhodné.

Fotky tehotenstva môžu byť klasické, jemné, romantické, decentné, ale taktiež môžu byť sexy. Všetko záleží na Vašom pocite a predstavách.

         

Výhodou fotenia v ateliéri je, že som pánom svetla a tým pádom fotky sú ostré dobre nasvietené a hlavne presne tak ako chceme. Fotenie vonku je tiež krásne, ale tam nás môže sklamať počasie, takže v ateliéri môžeme byť keď vonku treští zima alebo je tma.

            

Nakoľko som okrem fotografky a vizážistky aj veľmi skúsený retoucher, viem dorobiť pozadia tak, aby ste mali pocit, že ste v nejakom inom priestore