Pozývam Vás na exkluzívne fotenie tehotenských fotiek a fotenie tehuliek v ateliéri v Bratislave. Získajte krásne luxusné a jedinečné tehotenské fotky, ktoré Vám aj po rokoch pripomenú tých výnimočných 9 mesiacov, kedy ste pod srdcom nosili svoje bábätko.

Nemusíte sa obávať toho či a ako treba pózovať, počas fotenia Vás budem inštruovať a pomáhať Vám, aby ste vo finálne mali originálne fotky , na ktoré budete radi pozerať po zvyšok svojho života.

V ateliéri mám k dispozícii množstvo šiat, ale nebojte sa priniesť nejaké pekné elegantné aj svoje. Pomocou mojich zručností a praxi aj so zdanlivo obyčajných šiat môžu vzniknúť nádherné fotky.

Všetkým budúcim maminám odporúčam k foteniu profesionálny styling. Je na škodu, ak zanedbáte dobrý fotomakeup a vlasovú úpravu. Ponúkam Vám túto možnosť aj u mňa v ateliéri a tým pádom nemusíte zháňať kaderníčku a vizážistku mimo. Všetko na jednom mieste 🙂

Bude mi cťou, ak vám budem môcť zachytiť tieto krásne chvíle očakávania Vašeho drobca.
Tehotenske fotografie Bratislava,Tehotenské fotenie v Bratislave,Pregnancy fotenie Bratislava,Fotenie tehuliek Bratislava,Tehotenský fotograf Bratislavatehotenske fotky, fotenie tehuliek, tehotenske saty na fotenie