Fotky tehuliek, mamičiek

Tehotenske foto

Fotenie Tehuliek

Zachytávajú tie najkrajšie časti života – tehotenstvo. Je krásne si po čase pripomenúť aké sme boli v tomto nádhernom období ženy. V brušku Vám rastie zázrak života, ktorý onedlho naplní Váš život radosťou. Určite vám mnohí známi povedali ako vám tehotenstvo pristane a ako ste opekneli, nie nadarmo sa to hovorí, že budúce mamičky opeknievajú. Nájdite si čas na tehotenské fotenie a nechajte si ujsť mať takúto krásnu spomienku. Ideálny čas je 31-35 týždeň. Neodporúčam si fotenie nechávať veľmi neskoro, lebo fyzicky už možno nebudete vládať a vo vysokom štádiu tehotenstva má bruško tendenciu klesať a padať.

      

Naplánujeme si tehotenské fotenie, podľa vašich predstáv. Kľudne aj v exteriéri – čiže v prírode ale samozrejme zvážime počasie :). Fotenie prebieha jednoducho či už podľa vašich konkrétnych predstáv, alebo sa necháme unášať kreativitou v danej chvíli. Na tehotenské fotenie je dobré si priniesť niekoľko outfitov (počet podľa balíčka). Je pekné keď tehuľky prinesú veci, kde im bruško vynikne. Šatky, látky a jedny tehotenské šaty nájdete aj u mňa v ateliéri. Je dobré, ak si nájdete čas pred fotením a s partnerom si pripravíte oblečenie tak, aby ste spolu ladili (farby, štýl, ….) Môžete priniesť aj viac oblečenia a spolu sa poradíme a pozrieme čo máte a vyberieme. Všeobecne odporúčam niečo športové, elegantné, voľný štýl, prádlo … Od roku 2016 dostanú maminky po nafotení tehotenského kompletu darčekovú poukážku v hodnote 15EUR na nafotenie novorodenca alebo rodinky.

      

Môžem si vybrať žáner alebo štýl akým budeme fotiť?

Sto ľudí sto chutí. Bolo by to nudné každú jednu tehuľku fotiť na jedno kopyto. A keďže ste každá iná aj fotenie je zakaždým jedinečné. Na stránke mám množstvo štýlov tehotenských fotiek od klasických cez umelecké, glamour, kolážové, crazy až po tehotenské akty. Je dobré pred fotením porozmýšlať aké fotky by sa Vám páčili. Nielen u mňa ale aj na internete je nespočetné množstvo rôznych inšpirácií. Na základe svojích skúseností mám už predstavu čo sa dá a čo nie tak po tom ako mi poviete svoju predstavu Vám poradím čo áno čo nie.