Recenzie od mojich zákazníkov
5
5,0 rating
5 z 5 (na základe 121 recenzií)
Excelentné100%
Veľmi dobré0%
Priemerné0%
Zlé0%
Príšerné0%

Poprosím Vás zanechať recenziu aj na

google firme http://bit.ly/2O00yb0

facebook profile http://bit.ly/2DW8V2V

dakujem 🙂

Business fotenie na jednotku 🙂

5,0 rating
13. júna 2019

Maximálne profesionálny prístup, prvotriedne fotografie a Monika nápomocná od prvej chvíle. Maximálna spokojnosť a určite sa na ňu ešte niekedy obrátim. Ďakujem Moni 🙂

Tomáš N.

Super fotenie

5,0 rating
19. mája 2019

Velmi sikovna fotografka, odporucam!

Anita

Ďakujeme

5,0 rating
16. mája 2019

Rýchlo a profesionálne

Lucia

Krasne tehotenske fotky, vrelo odporucam 😉

5,0 rating
10. mája 2019

Ahoj Monika, dakujeme za krasne tehotenske fotky ktore nam kazdy obdivuje 🙂
Obzvlast som sa tesila na tehotenske akty, a tie vysli uplne skvele!
Ak niekto chce mat pamiatku na toto krasne obdobie, urcite odporucam taketo fotenie u Moniky, kde je ustretovost, profesionalny pristup a skvely výsledok zaruceny.

L&M

Skvela vizazistka a fotografka

5,0 rating
7. apríla 2019


Moni je velmi sikovna vo vela smeroch: krasne maluje, upravuje vlasy, prisposobi studio a pozadia, upravuje fotky. Navyse vie spravit prijemnu atmosferu a clovek sa pocas fotenia neciti neprirodzene a strnulo. Vrelo odporucam aj ako vizazistku pre udalosti typu svatba atd. Dakujeme za peknu pamiatku na tehu obdobie:)

Sabina & Ivan

Tehu fotenie

5,0 rating
5. apríla 2019


Jedna uzasna fotografka, ktora vytvori skvelu atmosferu, takze akakolvek trema z fotenia razom opadne! Vyuzila som aj komplet styling a bola som nadmieru spokojna. Fotky su vsetky krasne a bolo tazke vybrat len par na upravu. 🙂 Moni urcite oslovime aj v buducnosti pri dalsich foteniach 🙂

Tamara

Rodinne fotenie a novorodenec

5,0 rating
4. apríla 2019

Velka spokojnost! Fotili sme sa s 10dnovym babatkom a 2r synom. Velmi vela krasnych fotiek, dlho sme vyberali fotky na upravu a vzali sme si aj vsetky fotky. Vela fotiek ani nepotrebuje upravu. Pre babatko nepouziva vela kulis a doplnkov, pretoze sa zameriava skor na portrety, ale to vobec nevadi, tie fotky su krasne same o sebe.

Dana

Prijemne tehu fotenie ☺

5,0 rating
27. februára 2019


S manzelom sme sa objednali na tehu fotenie. Moni mi spravila krasny make up aj upravu vlasov,co je super, pretoze netreba nikam inde chodit. Fotenie prebiehalo v prijemnej nalade a citili sme sa velmi dobre. Odporucame

Peta

Veľmi príjemné a profi fotenie tehotenských foto:)

5,0 rating
12. februára 2019

Fotenie s Moni odporúčam. Veľmi oceňujem jej prístup, hneď porozumela mojej predstave, mala super poznámky na vylepšenie. Bolo vidieť, že má skúsenosti, vedela nám super poradiť aký postoj zaujať, ako sa tváriť. Napriek tomu, že sme sa videli prvý krát vytvorila pohodovú atmosféru, kde sme sa citíli prirodzene. Dokonca aj spracovanie bolo veľmi rýchle a všetky pripomienky boli obratom spravené.
Určite ju oslovím aj s fotením nášho bábätka.

Nina

Velky talent a velky cit pre umenie !

5,0 rating
30. januára 2019

Včera sme mali s Monikou glamour fotenie. Je to naozaj velka profesionalka ktora robi svoju pracu s laskou a velkym citom pre umenie.Táto žena je jednoducho dokonalá nie len že foti ale ona robila všetko od profesionalneho make upu cez dekoraciu aranžovanie vymslenie pozadia celého priestoru doplnkov.kazdy kusok v atelieri spravila tak do detailu ako by sme sa pokazde nachadzali realne v inom priestore.sama robila všetko okolo fotenia.doslova všetko . neskutočne kto nezažije nepochopí. a čo je najviac citila som sa s nou ako s niekym koho poznám už dlho maximalne prijemny pristup. a tie fotky su nadherne som na nich ako celebrita velke ĎAKUJEM.

Shirley

Fotenie

5,0 rating
8. októbra 2018


Monika je skvela fotografka! Absolvovali sme u nej tehotenske fotenie, tematicke a rodinne fotenie s nasim drobcom a z kazdeho mame nadherne fotky zachytavajuce krasne okamihy.. 🙂 Navyse sme si kazde fotenie uzili, Moni je proste profesionalka, odporucam!

Lucy

Krásne tehotenské fotky

5,0 rating
3. septembra 2018


dakujem ze sme si mohli sprijemnit den v bratislave a nafotili sme naozaj krasne tehotenske fotky aj v prirode aj v atelieri. urcite sa vidime aj s babatkom. Dakujeme krasne

Miska

Citila som sa ako hviezda

5,0 rating
9. augusta 2018

dakujem za fotenie, velmi som si ho uzila. som obycajna zena a bala som sa prist ked som videla galeriu plnu dokonalych zien. Predstavte si ze po foteni som bola dokonalou aj ja krasny makeup vlasy pozy, ktore mi schovavali co sme nechceli ako povedala Moni. Proste moj den som si uzila a vysledkom boli krasne fotky

Ingrid

Tehotenske fotenie

5,0 rating
24. februára 2018

…..moje skusenosti s fotenim u Moniky. Moj partner isiel na fotenie ako sofer. On sa teda urcite fotit nebude. No dobre mozno jedna, dve fotky. Pani Monika ho tak spontane a prirodzene zapojila do fotenia, ze je na kazdej fotke. A dnes ked mame album doma si ho vkuse prezera a velmi sa mu tesime. Ano album je krasny, profesionalny, ved preto sme si Moniku vybrali. Ale moje vdaka patri hlavne za pekny prirodzeny ludsky pristup. Mirka

Mirka

Najkrajšie tehotenské fotky

5,0 rating
20. novembra 2017


Chcem sa poďakovať Moni za naozaj prekrásne fotočky, a ta fotokniha je tiež úplne krásna a kvalitná. určite odporúčam a vidíme sa aj so Samkom

Sisulka

Exkluzívne glamour fotky

5,0 rating
17. novembra 2017


Monika je úžasná fotografka, ktorá vie naviesť pri pozach, dodať žene sebavedomie už len perfektným makeupom a stylingom. Na fotenie s touto profesionálnou fotografkou nezabudnem a rada si ho znova niekedy zopakujem. 🙂 Vrelo odporúčam…

Little Nikita

Tehotenske fotenie

5,0 rating
11. októbra 2017


Chcem sa podakovat p.Monike za krasne fotky a mily pristup. Naozaj profesionalne a podla predstav odvedena praca! Mozem len odporucit a urcite pri dalsom foteni sa zase vidime;-)

Nika

krasna praca

5,0 rating
3. októbra 2017


Monika, ďakujem za krásne fotky ešte raz, príjemne spomínam na to fotenie…

Deniska

🙂

5,0 rating
29. septembra 2017


Dakujem Monike za mily a profesionalny pristup, za expresne dodanie prekrasnych fotiek a Moniku mozem len odporucit 🙂

Andrea

Bezkonkurenčná práca

5,0 rating
21. augusta 2017


Úplne krásna robota, ktorú u iných nevidíte, páči sa mi rôznorodosť & originalita. Moni je veľmi príjemný človek a super profesionál. Ďakujem za krásne foto, a verím, že som nebola u nej naposledy

Ela

Wow

5,0 rating
28. júna 2017


Nadherne fotografie, chcem sa podakovat a zaroven Moni odporucit. Cele fotenie bolo velmi prijemne a mile. Fotenie dopadlo nad moje ocakavania. Ako tie foto su WOW napriek svojim proporciam vyzeram na foto nadherne zvodne a sexi. velmi krasne dakujem a urcite odporucam. Moni je strasne sikovana a kreativna.

Tatiana

Krásna práca

5,0 rating
8. júna 2017


Tehotenské fotky aj novorodenecké fotky dopadli úžasne;) Oceňujem veľmi profesionálny a ústretový prístup. Odporúčam všetkým.

Jana

Akty a Tehotenske akty

5,0 rating
5. marca 2017

Fotenie s Monikou bol uzasny zazitok, ved si len predstavte: nikdy som sa nefotila a idem hned fotit akty? Fotenie vsak bolo velmi uvolnene, Monika vyborne zladila moje predstavy o vyslednych fotkach so samotnym nafotenim. Z kazdej fotky vyzaruje ina nalada, vyborne zachytila mojich niekolko tvari a vyrazov na fotkach a foto na velkom platne ako aj foto kniha nam dodnes robia kazdy den naladu. Urcite odporucam aj vizaz a upravu vlaskov pred fotenim u nej, tak krasne som nevyzerala ani na svojej svadbe ci stuzkovej. A samozrejme, ako som cakala babatko, rozhodli sme sa pre fotenie este raz, aby sme mali zachytene aj toto nase nezabudnutelne obdobie. Vysledok nas totalne ohromil, nadherne zachytila krasne momenty zivota, dakujeme!

Janka

Tehotenské fotenie

5,0 rating
28. februára 2017


Perfektná, milá a profesionálna fotografka, ktorú môžme len odporúčať. Čakáme kým sa nám narodí naše malé zlatíčko a využijeme jej služby znovu 🙂

Tomáš a Zuzka

Super prístup

5,0 rating
18. februára 2017

Fotenie u Moniky bolo úžastné, top prístup pri fotení a aj po. Páči sa mi, že napriek tomu že je dosť vyťažená, tak so zákazníkom stíha komunikovať aspoň emailom. Pred vytlačením knihy som dostala fotografie k nahliadnutiu čo som skoro odpadla. úplne super, na dvoch som požiadala o menšiu úpravu a nemala s tým problém a až potom išli do tlače. Takže všetko k mojej spokojnosti. S toho dňa som si odniesla veľa pozitív a príjemných chvíľ. Určite sa ešte uvidíme 🙂 Ďakujem

Beuška

Tehotenské fotenie

5,0 rating
15. februára 2017


Monike ďakujeme za nádherné tehotenské fotky a najmä za trpezlivosť akú s nami mala, keďže sme nemali žiadne skúsenosti s takýmto typom fotenia. Určite vyuzijeme jej talent a šikovnosť aj pri inej príležitosti. Už teraz sa na to tešíme 🙂

Denisa

Ďakujem

5,0 rating
6. februára 2017


Skvelá fotografka kto nezažil nevie …spolupráca na 1**** Som spokojná s výsledkom. Ďakujem

Dajana - Dajanita

Baby foto

5,0 rating
12. januára 2017


Dakujeme za nádherne fotky nášho malého synčeka. Fotenie bolo super a profesionálne.Pri malých bábätkách je skvelé ,že príde Monika domov a fotenie vôbec netrvalo dlhé hodiny ,pretože je šikovná a vie presne ako pracovať s takými malinkymi bábätkám pri foteni.Odporúčam určite sa na ňu znovu obrátime. Fotky sú nádherné.

Dominika

Tehu foto

5,0 rating
24. decembra 2016


S fotkami sme nadmieru spokojni a fotokniha je nadherne spracovana, vrelo odporucam. Uz len cakame kym sa nam maly narodi a dame si spravit foto aj s babatkom. :))

Simona

Tehotenské fotky

5,0 rating
29. novembra 2016

Fotenie v mm-fotostudiu s Moni budem vrelo odporúčať ďalej 🙂 ! Výsledkom sú krásne tehotenské fotky s TOP kvalitou. Celé fotenie bolo profesionálne a príjemné, v štúdiu, kde nechýbalo nič, dokonca som mohla využiť aj celkovú vizáž, úpravu vlasov, výsledný efekt na jedničku. Máme nádhernú pamiatku a samozrejme využijem ďalšie služby!! Bolo mi cťou sa fotiť s Moni, veľká spokojnosť! Veľké ďakujem.

Júlia Geri

Wau, úplne prekrásne fotky

5,0 rating
26. novembra 2016


Milá,príjemná a hlavne profesionálka. Fotenie u Moniky úplne odporúčam. Fotky sú wau a prekrásne. Dakujem moc pekne

Zuzana

Fotenie

5,0 rating
14. novembra 2016

Fotenie u Moniky bolo super aj ked niektore pozy narocne ale presne vie co robi a vysledok je uzasny.Musim povedat ze nalada bola uplne super uvolnena Monika je super baba co mi velmi pomohlo uvolnit sa a vsetko islo hladko.Fotky som mala spracovane rychlo a kvalitne s vysledkom som na 100 percent spokojna a vrelo odporucam. Dakujem Moni a dufam ze sa znova vidime na dalsom foteni:-D

Eva

Nádherné fotky

5,0 rating
12. novembra 2016

S profesionálnym fotením som nemala nikdy skúsenosti no vždy som túžila mať krásne fotky na ktorých sa zachytí ženskosť a zmyselnosť. Keď som sa konečne rozhodla pre fotenie, začala som hľadať vhodného fotografa. Potom ako som našla Monikinu stránku a zbadala som jej nádherné fotky, okamžite som vedela, že ona je tá pravá fotografka, ktorú som hľadala. Od prvého momentu som sa cítila fantasticky, Monika je úžasný človek a veľký talent. Na fotenie mi pripravila dokonalú vizáž a počas fotenia mi neúnavne pomáhala a dávala cenné rady. Potom ako mi poslala prvú a postupne ďalšie fotky, úplne mi nimi vyrazila dych, tie fotky sú prekrásne a dokonalé.Nevedela som sa vynadívať. Monika mi splnila môj sen a som šťastná, že som ju spoznala a mam tú česť mať od nej dokonalé a profesionálne fotky, ktoré sú kľudne vhodné do časopisov. Jednoznačne odporúčam Moniku každému. Ďakujem ti Moni za krásne fotky, za profesionálny a ľudský prístup a za to že som ťa mohla spoznať. Na tento deň nikdy nezabudnem.

Kinga

Tehu foto

5,0 rating
6. novembra 2016


Skvela, precizna praca fotografky. Nadherne spracovane fotografie. Mame krasnu spomienku na tehulkovske obdobie 🙂 Mozem vsetkym len

Vladka

moja naobľubenejšia fotografka 🙂

5,0 rating
4. novembra 2016

Moni je moja samozrejme naobľubenejšia fotografka 🙂 takže budem pisať len v pozitivách,viem že ked sňou mam tu česť fotiť,tak sa ani trošku neobavam že fotky budu nejako zle 🙂 vždy viem že výsledok bude dokonalý,to že vie fotiť samozrejme už všetci vedia,ale ona vie neskutočne doladiť tu fotku detailami a retušou,ktorá pri profesionálných fotkách je veľmi dôležita, a ešte zvláda na výbornu aj úpravu vlasov a make-upu,ak si chcete naozaj kvalitu tak jedine u Moni 🙂

Angelika

skvele fotenie

5,0 rating
16. októbra 2016

Po prvej skusenosti s fotenim a visazou u ineho fotografa som sa tak trochu obavala,ako to cele dopadne. A bolo to ovela lepsie ako som si vedela v kutiku duse predstavit. Monika je vo svojej praci , ako ryba vo vode, proste profesionalka 🙂 . Make up aj vizaz boli skvele , fotenie pohodove a zabavne, uplne sme sa pri nej uvolnili a fotenie si uzili. Vrelo odporucam vsetkym, ktori tuzia po krasnych fotkach a profi pristupe. My jej sluzby urcite este vyuzijeme.

Jana

Super fotenie

5,0 rating
11. októbra 2016


Na 100 percent od vizaze, cez vlasy, atmosferu, kopec srandy, spravneho navigovania pocas fotenia, stylingu, upravu foto az po promptne dodanie nasich foto. Vdaka Moni sme si uzili skvele tehotenske fotenie. Vrelo odporucam, skvela profesionalka. Dakujeme

Viktoria a Martin

Skvelá fotografka

5,0 rating
11. októbra 2016


Monika je skvelá fotografka a správny človek. Svoje profesionálne videnie vie dobre zosúladiť s predstavami klienta, tak aby všetci boli spokojní. Tehotenské fotky sú krásne… Ďakujeme s odporúčame.

Zuzana

Super Tehu fotenie

5,0 rating
7. októbra 2016


Veľmi pekne Ďakujeme za super tehotenské fotenie v Botanickej záhrade. Počasie nám vyšlo a profi prístup Moniky tiež oceňujeme. Poradila aj s výberom vhodného oblečenia a perfektne ma nalíčila. Boli sme nadmieru spokojný s celkovým prístupom.

Mata3

Perfektné!!!!

5,0 rating
18. júla 2016


S Monikou bolo fotenie úžasné. Príjemná atmosféra a profesionálny prístup. Najlepšie fotenie môžem len doporučiť.

Monika

Spokojnosť

5,0 rating
4. júla 2016


Monika je skvelá fotografka. Má perfektný a profesionálny prístup, je viditeľné, že ju práca skutočne baví. Dostala som nádherné fotografie. Urobí z vás modelku. Určite odporúčam. Verím, že som u nej na fotení nebola naposledy. Ak rozmýšľate nad fotením určite neváhajte. Veľmi pekne ďakujem za krásne fotky.

Maria

super, super a ešte raz super

5,0 rating
28. júna 2016


Bola som veľmi spokojná s profesionálnym a tiež ľudským prístupom fotografky. Aj keď ešte nemám všetky upravené fotky, už tie neupravené vyzerajú úplne skvelo.

Slavka

Foto

5,0 rating
27. júna 2016


Monika je velmi dobra fotografka na jej fotkach je vidiet ze ju to bavi a ze fotografuje s radostou. Pri foteni u nej v atelieri je vyborna a pozitivna atmosfera s fotenim som velmi spokojna takze ak by som mala niekomu odporučit profesionu fotografku tak určite odporučujem Moniku.

Diana

Super

5,0 rating
27. júna 2016


Chcel som mojej manzelke urobit radost a tak som sa rozhodol ze jej dam urobit fotky. Nic lepsie som nemohol spravit a hlavne vyber fotografky bol ten najlepsi. Este raz velmi pekne jej dakujeme a preto sme sa aj rozhodli pre dalsie fotenie. Urcite odporucame budete spokojny.

Meri

Nádherné tehotenské fotky

5,0 rating
14. júna 2016


Pred fotením som sa bála ako to celé dopadne, kedže niesme modeli a pozovat nevieme. Moni nám celé fotenie pomáhala a navodila príjemnu uvoľnenú atmosféru. Makeup bol nádherný a vlasy držali ešte ďalší deň. Ak tehotenské fotenie tak určite tu

zuzik

TOP

5,0 rating
3. apríla 2016


Moni je stylistka a fotografka par excellence. Ešte k tomu je aj milá a pohodová. Lepšieho fotografa som si ani vybrať nemohla.

andrea

Fotokalendar

5,0 rating
8. februára 2016


Rozhodla som sa pre manzela nafotit fotokalendar este k vianociam, kedze niesme spolu kvoli pracovnemu vytazeniu som chcela, aby ma mal stale pri sebe. Kalendariku sa velmi potesil ako aj fotkam. Velmi prijemna atmosfera a monika je super clovek, odporucam ako darcek pre svoju polovicku 🙂

Sylvia

Kalendár pre priateľa

5,0 rating
4. februára 2016


Maximálna spokojnosť s prístupom fotografky, príjemnou atmosférou a s konečným výsledkom – kalendárom, ktorý je úžasný. Môžem len odporúčať 🙂

Ivana

Top glamour foto

5,0 rating
3. februára 2016


v studiu som si nafotila velmi krasne foto, plne sexapealu, velmi prijemna atmosfera a pomahala mi fotografka aj s pozami. Foto som potrebovala pre svoju pracu a maximalne splnili ucel. Ked som mala problem z foto, tak bola ochotna riesit problemy. Urcite odporucam dalej

Vicca

Krasne fotky s bruskom

5,0 rating
3. februára 2016


Monika nam vytvorila nadhernu pamiatku na nase cakanie na babatko, bola maximalne ochotna a strasne mila. fotky su nadherne a my nanich, Velke dakujem za krasny den

Monika

Sexi fotky

5,0 rating
14. decembra 2015


Moni je uplne uzasny clovek, fotenie prebehlo v prijemnej vtipnej a uvolnenej atmosfere, vizaz aj styling boli nadherne. Manzelovi sa fotky velmi pacili. Urcite odporucam vsetkym, co nevedia ako prekvapit svojho muza

naty

Fotenie s bruskom a manzelom

5,0 rating
2. septembra 2015


Monika je velka profesionalka. Krasny make-up, uprava vlasov a velmi prijemna atmosfera pri foteni. Ma cit pre rozne pozy, fantaziu a predstavivost, ktore vedu k tym najlepsim zaberom. Finalne foto krasne upravi. S manzelom sme sa citili vyborne 🙂 Odporucam vsetkymi piatimi. Dakujeme Monika za nadherne zachytenie obdobia babatka v brusku 🙂

Zuzana

najlepšia spolupráca

5,0 rating
31. augusta 2015

fotenie s Monikou a Jarom bolo asi najlepšie ktoré som mala,kedže fotim už dlhšie tak som mala možnosť fotievať s veľa ľudmi ale toto sú naozaj profesionálny na veľkej úrovni a čo sa týka glamour štýlu na SK asi najlepši,už mam par fotiek upravených ktoré mi Monika poslala nedlho po foteni hneď čiže aj rýchlosť spracovania fakt obdivujem,teším sa ešte na niake fotky od nich aj ked už teraz mam asi tie najkrajšie fotky čo som mohla mat práve od nich,rýchlo ľudí len odporúčam každému kto chce mat naozaj profesionálne fotky

Angelika

najlepsie fotenie 🙂

5,0 rating
29. augusta 2015


bola som uz na vela foteniach s roznymi fotografmi ale musim uznat ze toto bolo najlepsie fotenie ake som zazila. Skvely profesionalny pristup co sa tyka fotenia a aj samotnej vizaze. Odporucam kazdemu.

Monika Zavadzanová

Úžasné fotečky!

5,0 rating
26. augusta 2015


Fotky a styling predčil moje očakávania.Všetky nasledujuce fotenia dám do rúk s úplnou dôverou super fotografke Monike! Ďakujem!:)

Silvia Rieder

Jednoducho perfektne

5,0 rating
25. augusta 2015


Fotenie sme si úplne užili. Perfektna atmosfera, úžasná fotografka, úplná spokojnosť. Konečne máme s priateľom krasne fotky, ktore nam budu pripomínať aj úžasné poobedie strávené s Monikou a jej fotoaparátom 🙂 už teraz sa teším do budúcna na ďalšie fotenie 🙂 Jednoznačná spokojnosť a odporúčame.

Zuzka

Fotenie

5,0 rating
20. júla 2015


Fotenie v mm-fotostudio bolo viac ako TOP. Make-up užasný. Skvelá atmosféra, práca profesionálky. Odporučila by som každému. Hodnotenie 5 *je málo. Zo všetkých strán ako príprava , make-up, priebeh , atmosféra , výsledné fotky a komunikácia všetko na 1*. Veľmi pekne ďakujem.

Rebeka

Vynikajúce profi foto

5,0 rating
25. júna 2015

Fotenie u Moniky bolo skvelé. S kolegyňou sme si ho užili. Oceňujeme Monikin profesionálny prístup, prekrásny make-up , trpezlivosť a ochotu pohrať sa s fotením bez ohľadu na to, koľko času si fotenie vyžadovalo. Dôležitý bol výsledok a s fotografiami sme veľmi spokojné. Predčili naše očakávanie. Určite doporučujeme a radi využijeme Monikine služby i v budúcnosti.

Tara a Erika

Skvelé fotenie

5,0 rating
5. mája 2015


Perfektný deň. Skvelá fotografka. Tehotenské fotenie sme si užili. Fotky sú nádherné. Fotenie v mm-fotostudio jednoznačne odporúčam.

Janka

Top business foto - veľká vďaka

5,0 rating
15. februára 2015


Zvyčajne sa dosť nerád fotím. Ešte horšie to je s pozeraním sa na väčšinu mojich sólo fotiek kde som odfotený.. Fotenie s Monikou však bolo úplne piánko a fotky, ktoré mi spravila by som si pokojne dal aj na bilboard.. Takže asi toľko k tomu. Určite odporúčam!

Juraj

Velka profesionalka Monika

5,0 rating
21. januára 2015

Som velmi spokojna s Monikou hlavne s jej profesionalnym pristupom a krasnym stylingom doslova sa so mnou vyhrala…A o fotkach ani nehovorim…Su nadherne a vidno,ze Monika je profesionalka.Presne vie ako sa ma modelka zatvarit co ma urobit ako zapozovat jednoducho fotit s nou je jedna radost a urcite si fotenie s nou velmi rada zopakujem.

iva.holeschka@gmail.com

Maximálna spokojnost

5,0 rating
7. januára 2015


Týmto by som chcela vyjadrit spokojnosť s Monikynou prácou, super make-up, perfektne foto, velmi milá a maximálne ústretová. Jej služby možem len odporúčať, som rada, ze som sa správne rozhodla pre fotenie práve s Monikou.

Kristi

Obrovský vzor

5,0 rating
19. decembra 2014

Ahoj, Moniku osobně neznám ale je mi obrovskou oporou nejen prací ale i přístupem a ochotou kdykoliv poradit. Náhled do této galerie mě nepřestává šokovat a udivovat. Neni den kdy bych nenahlížel na tuto dokonalou práci. Moc si přeji jednou se s touto osůbkou setkat osobně a hluboce se uklonit. Moc děkuji za Moniku a její DOKONALOST

Petr Kandrik

perfektná Monika

5,0 rating
13. decembra 2014


Perfektná spolupráca a nádherne fotky. Monika je super a robí svoju prácu kvalitne s kvalitným výsledkom. Ďakujem a všetkým odporúčam, nebudete sklamaní.

Barbora

Kvalitna praca

5,0 rating
15. októbra 2014


A Moni dekuju moc…byl to dobre ztraveny den… díky fotky jsou velmi krásné… Odporúčam

lucka

Prvý dojem z fotiek, wau

5,0 rating
3. augusta 2014


Ja som si ani nemyslel že takto môžu vyzerať moje prvé fotky, je vidieť že Moni si dala záležať na tých fotkách, je to naozaj profesionálna práca. A za to ďakujem. Odporúčam!!

Dušan

Super tím 😉

5,0 rating
23. júna 2014


Som veľmi spokojná s Monikou a hlavne ma nadchla svojím profesionálnym prístupom a skvelým stylingom ktorý mi spravila 🙂 Uvoľnená atmosféra, kopec smiechu. Vrelo odporúčam ! Už viem kde budem častejšie fotiť .

Patrícia

pekne foto

5,0 rating
6. mája 2014


dakujem fotky su pekne spravene fotilo sa mi prijemne

Renca

fotenie

5,0 rating
25. apríla 2014


Odporucam Moniku urcite. Priatelsky pristup, pekne studio.Uprava pred fotenim -make up-profesionalne. Atmosfera pri foteni uvolnena.Uprava fotiek perfektna. Z mojej strany UPLNA spokojnost.Urcite by som si ju vybrala znova.Dakujem Moni

Denisa

Dakujeme!

5,0 rating
10. apríla 2014


Prijemna spolupraca! Uvolnena atmosfera, profi pristup, šikovna, ochotna, mila, trpezliva fotografa. Prijemne straveny cas s peknym vysledkom. Vrelo odporúčam.Moni, DAKUJEME a zelame vsetko dobre, nech sa dari!

J&M

krasna praca

5,0 rating
1. apríla 2014


dakujem mm-fotostudiu za kvalitnu pracu na fotkach vyzeram ako ja a su na najvyssej urovni

Silvia

kvalitna praca

5,0 rating
1. apríla 2014


dakujem za krasne straveny den a za este krajsie fotky vyzeram na fotkach krasne a prirodzene. vrela vdaka

Katka

krasa

5,0 rating
31. marca 2014


Fotenie prebiehalo v prijemnej atmosfere dakujem za krasne fotky. Neviem sa vynadivat

Janka

profesionalita

5,0 rating
31. marca 2014


Moni mozem len odporucit. diki za prijemne fotenie

Marek

krasne foto

5,0 rating
31. marca 2014


moni dakujeme ti za krasne foto aj za trpezlivost 🙂

Barbora

prijemna spolupraca

5,0 rating
30. marca 2014


dakujeme za krasne foto, atmosfera bola prijemna a uvolnena. fotky su krasne

Jan

krásna práca

5,0 rating
30. marca 2014


Moni si uzastna fotografka:-) dakujem ti za uzastny dnik super sa pracovalo dakujem ti aj za paradny make-up aj vlasy si mi krasne urobila 😉 jednoducho mas talent a si velmi sikovna 🙂

Kristina

dokonalá práca

5,0 rating
29. marca 2014


Fotenie v mm-fotostudiu vrelo odporúčam, splnilo to všetky moje očakávania 🙂 Od samotnej vizáže, priebeh samotného fotenia až po konečný výsledok. Bol to príjemne strávený deň, Moni ďakujem 🙂

Mirka

uzastna fotografka

5,0 rating
29. marca 2014


Moni si uzastna fotografka:-) dakujem ti za uzastny dnik super sa pracovalo dakujem ti aj za paradny make-up aj vlasy si mi krasne urobila 😉 jednoducho mas talent a si velmi sikovna 🙂

Drahomira

dakujeme

5,0 rating
29. marca 2014


Dakujeme za krasny den straveny s mm fotostudiom. fotky su nadherne. odporucam

Miso

krásne chvíle

5,0 rating
28. marca 2014


Dakujem za spolupracu bolo mi s vami super. Kraaaaasne kraaasne fotky nadherne su uzasne odpadavam :* juj monus Dakujeme krasne

Andrea

krásne foto / wonderfull photos

5,0 rating
28. marca 2014


Naozaj skvela praca. Dakujem Moni za nadherne fotky. (I recommend Moni to all that want to have really exceptional photos. Her job is very professional and you enjoy the photo session. The result is simple perfect. See it for yourself! Thanks once again.

Gabriella

úžastné foto

5,0 rating
27. marca 2014


Zase vyšli úžastne fotky ako vždy, ďakujem Moni za super stravený deň 🙂

Efka

šikovná

5,0 rating
27. marca 2014


Ďakujem Moni za príjemný deň, zabavili sme sa a nafotili kopec pekných záberov. Šikovná baba sa nezaprie 🙂

Jane

krásne chvíle

5,0 rating
27. marca 2014


Ďakujem Moni že sme s ňou mohli stráviť pekný deň a niečo také vyskúšať. :)) Veľmi šikovná fotografka a fotky sú krásne. 🙂

Dia

doda sebavedomie

5,0 rating
27. marca 2014


Monika je nielen profesionalna fotografka ,ale aj velmi vnimavy prirodzeny dobry clovek .som rada ze som si vybrala prave ju 🙂 myslim ze s fotkami bude kazdy spokojny .vysledok stoji za to !! A zenam s ubohym sebavedomim monikina praca a jej aura doda znovu aspon stipku sebavedomia:-)

Evicka

High End produkt a kvalitný retouch

5,0 rating
26. marca 2014


Veľmi šikovná profesionálna fotografka, s priateľským prístupom… Pri fotení sa človek cíti úplne v pohode a aj to je veľmi dôležité. Fotky od nej sú dokonalé a som veľmi šťastná, že som ju spoznala a mám tu česť mať od nej prekrásne fotky. Vrelo každému odporúčam…

Katka

moj prvy book

5,0 rating
26. marca 2014

Tak toto bol môj najkrajší deň 🙂 Dakujem fotografke Moni ,že mi mohla splniť môj najkrajší sen 🙂 ..Nikdy ma nenapadlo ,že raz to budem mať 🙂 ..úplne som sa do toho vžila a veľmi ma to bavilo 🙂 Vďaka tebe ma to posunie ďalej 🙂 a keď nie tak budem mať aspoň najkrajšie spomienky ..Moni je úplne skvela fotografka 🙂 príjemná a vela pomohla ..veľmi dobre sa mi s nou spolupracovalo 🙂 Konečne budem mať svoj prvý book ..Dakujem moc 🙂 ..

Viki

šikovná fotografka

5,0 rating
26. marca 2014


Chcem sa veľmi poďakovať Moničke za úžasnú spoluprácu, šikovnosť, trpezlivosť a krásne fotečky.Odporúčam všetkým…prajem veľa šťastíčka :-))

Vladka

super atmosféra

5,0 rating
25. marca 2014

S Monikou som strávila úžasných par hodin. Bolo mi s ňou výborne jednoducho milá osoba, prijemné prostredie, uvoľnená atmosféra, skvelá spolupráca. Vie perfektne fotiť a potom z foto urobiť aj divy …má ,,zlaté,, rúčky. Som nesmierne rada, že som si vybrala práve ju –maximálne spokojná . Určite budem vrelo odporúčať aj keď si myslím, že jej fotky hovoria samy za seba a dúfam, že to nebolo naše prvé a posledné fotenie… A Monika si poklad ….. ĎAKUJEM

Jana

krásna spomienka

5,0 rating
25. marca 2014


Moni,si neuveritelny a zaujimavy clovek, skvela fotografka..dakujem za prijemne straveny cas na foteni..velmi sme sa zabavili..vytvorila si uzasnu pohodu..mala som pocit,ze sa pozname uz dlho.. vizaz super..a fotky krasa;)..dakujem este raz a tesim sa na dalsie fotenie..:)

Jana

krasna praca

5,0 rating
24. marca 2014


Drzim ti palce. uplne krasne fotky mas ked budem zase na Slovensku urcite pridem

Tatiana

Najlepsia

5,0 rating
24. marca 2014


najlepšia fotografka v Bratislave

Monika

Krásna práca

5,0 rating
24. marca 2014


Vždy dostanete to, čo chcete, maximálnu spokojnosť a profesionalitu…

Barbara

veľmi šikovný a úžastný človek

5,0 rating
24. marca 2014


S Monikou spolupracujem už po štvrtý krát ,sme super tím je užasný človek tak ako fotograf.Dala mi vela školy aj zážitkov a hlavne profi foto čo ma posunulo dalej ..dufam že naša spolupráca nekončí ,odporučam ju každému, kto chce fakt profesionálne foto na najvyššej urovni!Dakujem Moni

Sabina

krásna práca

5,0 rating
24. marca 2014


Moniku odporúčam každemu kto chce mať pekné fotky.Má skvelý prístup , milá , krásne upravuje fotografie. Určite budem rada spolupracovať s Moni aj v budúcnosti 🙂

Vanesa

perfektná spolupráca

5,0 rating
24. marca 2014


Perfektna spolupraca. Pristup, profesionalita, praca. Splnila vsetky moje ocakavania. Velka spokojnosť ! Velmi rad budem s Monikou spolupracovat aj v buducnosti. Na co sa uz teraz tesim.

Kuki

TOP produkt

5,0 rating
24. marca 2014

Spolupraca s Monikou je uplne super. Bude to uz skoro rok co spolupracujeme a nemienim na tom nic menit. Foti mna osobne a niektore rozsiahlejsie projekty ktore pripravujem alebo produkujem. Jej pristup, fotka, uprava, vsetko top ! …som narocny, vyzadujem maximalnu kvalitu prace, bezchybnost a profesionalny pristup …jednoducho ” high end product ” a ” high end retouch “… a to je to, co mi Moni vie zabezpecit. Dakujem.

Jankovic

perfektná práca

5,0 rating
24. marca 2014


som velmi prekvapeny a nechapem ake su svetove tie fotky fakt tomu hovorim perfekna robota a velmi krasne foky uplne si mi vyrazila dych stymi fotkami. su brutalne a tesim sa ako mali chlapec… proste vauuuu

Stano

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/ok000200/tmp) in Unknown on line 0